Rólunk

Cégünk, a VINTO Kft. 25 éve foglalkozik vendéglátó-ipari termékek forgalmazásával.

Alapvető célként tűztük ki a mind tökéletesebb konyhák, étkezdék, vendéglátó egységek kialakítását a helyi adottságok figyelembe vételével.

Széles kínálatunkban megtalálható minden, ami a vendéglátó-ipari gép, berendezés címszó alatt vagy annak szinonimájaként felmerülhet.

Az egész ország területén közvetlenül vagy viszonteladói hálózatunkon keresztül értékesítjük nagy múltú olaszországi gyártók által jegyzett, minden esetben magas minőségi színvonalat képviselő készülékeinket.

Két évtizedes működésünk során felhalmozott tapasztalat eredményeként mára komplett szolgáltatáscsomaggal állunk ügyfeleink rendelkezésére.
A kapcsolatfelvétel pillanatától átfogó szolgáltatást nyújtunk, minél több gondot levéve a megrendelő válláról. Munkatársaink, szakirányú képesítéssel rendelkező kollégáink helyszíni szemle során mérik fel a helyi adottságokat, mely - elképzelésünk szerint - alapvető feltétele egy a személyes igényekhez igazított, jól működő konyha kialakításának.
Amennyiben mód van rá - fontosnak tartjuk, hogy a gépek, berendezések majdani használóival is konzultálhassunk a konyhatechnológiai terv elkészítése előtt, hiszen a terv nemcsak az általános elvárásoknak, de a személyes igényeknek is meg kell hogy feleljen, azaz ésszerűen használható (funkcionálisan jól működő) legyen.
A fenti szempontok figyelembevételével kidolgozott ajánlatot tervrajzzal dokumentálva adjuk át a reménybeli megrendelőnek szakmai indoklással alátámasztva.

A saját gépparknak köszönhetően gyorsan, rugalmasan oldjuk meg a szállítmányozást, így az esetek túlnyomó részében maximálisan 3-4 hetes határidővel adjuk át a megrendelt termékeket.
Üzletpolitikánk szerint nagy hangsúlyt fektetünk a szinte minden igényt kielégítő raktárkészlet kialakítására, ezzel is nagyban csökkentve az átadási időt. Komplett beruházások esetén szervizcsapatunk tapasztalt kollégái rövid idő alatt üzembe helyezik a készülékeket, valósággá alakítva a korábban csak papíron létező tervet.

Egyre bővülő ügyfélkörünk további növekedésének biztosítéka az eladás utáni szolgáltatás, a garanciális munkák, karbantartási feladatok gyors és korrekt intézése. Globális szervizhálózatunk révén rövid időn belül kiszállunk az ország bármely pontján, és gazdagon felszerelt alkatrész bázisunknak köszönhetően az esetek többségében azonnal elhárítjuk a felmerülő hibákat. Az általunk üzembe helyezett gépekre, berendezésekre a jótállási idő lejárta után is lehetőséget biztosítunk karbantartási szerződés megkötésére, mely hosszabb távon is szavatolja a készülékek problémamentes működését, így azok természetes élettartamának meghosszabbítását. 

Írja be a fenti mezőbe a keresendő kifejezést,
majd nyomja meg az entert vagy bökjön a keresés ikonra.

Ajánlatkérő lista

Ajánlatkérő adatai

Az árajánlatkérés feldolgozása után munkatársunk felveszi önnel a kapcsolatot a megadott elérhetőségen.