Üzleti feltételek (ÁSZF)

Általános szerződési feltételek /a szerződés nyelve magyar/

Websoppunkban értékesített termékek, berendezések, - amennyiben a vásárló nem magánszemély - jogilag termelőeszközöknek minősülnek és nem fogyasztási-, vagy tartós fogyasztási cikkeknek, tehát ez esetben, azokat nem fogyasztási szerződés keretében és nem fogyasztóknak értékesítjük. A fentiekből adódóan a Távollevők között kötött szerződésekről szóló, 17/1999. (II.5.) számú kormányrendelet rendelkezései sem érvényesek ez esetben.

A termékek árát forintban és euróban is feltüntetjük. A forintban kifejezett árak a Magyar Nemzeti Bank árfolyamán vannak kalkulálva. Az MNB a friss árfolyamokat munkanapokon délben frissíti, ezzel egy időben igyekszünk frissíteni a mi árainkat is, de ez néha csúszást szenvedhet, így mindig a Webshopban feltüntetett ár a mérvadó, azért is, mert az euró árak egész euróra vannak kerekítve, így az euró/forint arányok némileg eltérhetnek a hivatalos árfolyamtól.

A számlát a mindenkori törvényi előírások betartása mellett akár Euróban, akár forintban is ki tudjuk állítani. Belföldi teljesítés esetén az Áfa 27%.

Amennyiben az árú külföldre kerül értékesítésre, ez esetben az Áfa 0%, DE a vevőnek írásban kell részünkre hitelt érdemlően bizonyítani, hogy az árú valóban elhagyta az országot.

A fizetés módja előreutalás, készpénz vagy utánvét lehet.

Visszatérő partnereink számára az utólagos átutalás is lehetséges.

A forintban történő előrefizetés esetén – az árfolyam hektikus mozgása miatt – számlát a megrendelés napján érvényes árfolyamon bocsátjuk ki.

Készpénzes vagy utánvétes konstrukció esetén - tehát amikor az ügyfél az árut is átveszi - a teljesítés napján forintosítunk.

Teljesítés napja az a nap, amikor az összeg a pénztárunkba befizetésre kerül, vagy bankszámlánkra valóban és jól dokumentálhatóan megérkezik.

Ezzel a módszerrel az árfolyam kockázat mindkét fél számára kalkulálható.

Megrendelést követően a megadott e-mail címre elküldi a rendszer a megrendelésének másolatát, majd kollégáink felveszik az ügyféllel a kapcsolatot, és az egyeztetést követően visszaigazolást küldenek.

Törekszünk arra, hogy ez legkésőbb a megrendelést követő munkanapon megtörténjen.

Szerződéses jogviszony, csak a kollégáink által küldött visszaigazolásban foglalt feltételek teljesülése esetén keletkezik!

Az árak telephelyi átvételt tartalmaznak, de a megrendelt árút közvetített szolgáltatásként Postai szállítással, DPD futárszolgálattal, vagy a GEBRÜDER WEIS szállítmányozó céggel tetszőleges magyarországi címre le szállíttatjuk.

A megrendelt árút nagyobb darabszám és/vagy térfogat és tömeg esetén saját gépkocsinkkal is kiszállítjuk, ez esetben pusztán az aktuális oda/vissza út üzemanyag árat számoljuk fel költséggént.

Speciális készülékek esetén a berendezéseket telephelyünkön előzetesen kipróbáljuk, beállítjuk. Egyéb esetben azonban feltétlenül javasoljuk a / külön fizetendő / helyszíni üzembe helyezést, próbaüzemet és betanítást, amelyet a jótállási jegyen felsorolt szerződéses szerizes cégek/szakemberek végezhetnek el.

Szállítási határidő a visszaigazolás szerint, /általában : 2 – 4 hét/, de néhány speciális esetben ettől eltérő lehet.

Az általunk vállalt jótállás/"garancia" telephelyi garancia.

Ez azt jelenti, hogy a berendezést javításra a telephelyünkre be kell szállítani, ill. helyszíni javítás esetén a szerződéses szerviztechnikus(ok) kiszállási költségét ki kell fizetni.

A garanciális alkatrészek cseréje és a munka díjmentes. A karbantartási tevékenységek elmaradásából következő meghibásodások természetesen nem garanciálisak , ezért a visszaigazolásban felhívjuk a figyelmet az általunk és a gyártó által minimálisan javasolt karbantartás szükségességére.

A garancia 12 hónap, amely a beüzemeléstől számítódik.

Külön térítés ellenében hosszabbított garanciális szolgáltatás is kérhető, amely rendszeres – szerződéses szervizeseink által végzett – karbantartás mellett igényelhető.

Minden berendezésünk „CE” jelöléssel rendelkezik. A „Megfelelőségi nyilatkozat” része az átadási dokumentációnak. Ez a dokumentáció tartalmazza még a berendezéssel gyárilag csomagolt anyagot és a magyar nyelvű „Egyszerűsített Használati utasítást”, amely a gép kezeléséhez és tisztításához szükséges információkat tartalmazza akkor és annyiban, amennyiben ezek eltérnek a szakmában általában megszokottól.

Itt is felhívjuk a figyelmet, hogy gázüzemű készülékek beüzemelése csak a szükséges helyi engedélyek megléte esetén történhet meg.

Javasoljuk továbbá a berendezés üzembe helyezésével egyidejüleg „Érintés védelmi mérés”elvégeztetését, és szükség esetén az „EPH” bekötést.

Adatszolgáltatás szükség szerint a megrendelést követő egy héten belül.

A vételár ill. a vállalkozói díj teljes kiegyenlítéséig az általunk szállított és üzembe helyezett gépekre és berendezésekre a tulajdonjogot fenntartjuk.

Az esetleges garanciális igény érvényesítéséhez „Jótállási jegy”-re van szükség.

Regisztrált felhasználóink adatbázisát harmadik félnek nem adjuk ki, ezt reklám és marketing célokra nem használjuk fel. Kivételt képez a regisztráció alkalmával kért és bármikor lemondható havi hírlevél. Személyes adatait a kor elvárásainak megfelelő biztonsággal védjük.

A regisztráció, valamint az oldalunkon leadott rendelés a fenti feltételek elfogadását jelenti.

Az esetleges jogviták elbírálása a Pesti Központi Kerületi Bíróság illetékességét kötjük ki.

Az itt szabályzott kérdésekben a Polgári Törvénykönyv, valamint - ha a vásárló magánszemély - a távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999.(II.S) Korm. számú rendelet az irányadó.

Írja be a fenti mezőbe a keresendő kifejezést,
majd nyomja meg az entert vagy bökjön a keresés ikonra.

Ajánlatkérő lista

Ajánlatkérő adatai

Az árajánlatkérés feldolgozása után munkatársunk felveszi önnel a kapcsolatot a megadott elérhetőségen.